Helpgewoon nah - Begeleiding NAH

Ambulante begeleiding

Specialistische begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten
Meer informatie
Ik heb NAHIk ben een naasteIk ben een verwijzer

Bijeenkomst voor naasten van mensen met NAH intimiteit

Bijeenkomst voor naaste van mensen met NAH: intimiteit

DOETINCHEM – Op maandag 18 november is er in het Slingeland Ziekenhuis een bijeenkomst voor naasten van mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deze keer gaat het over intimiteit. De bijeenkomst vindt van 20.00 tot 22.00 uur plaats in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Sensire, Siza, Zozijn Op Pad, VIT hulp bij mantelzorg, Professionals in NAH, Helpgewoon NAH, Mee Oost en het Slingeland Ziekenhuis. Aanmelden kan tot vrijdag 15 november via 06 – 51 19 12 53 of [email protected]

De bijeenkomst gaat over de invloed van NAH op intimiteit. Er wordt ingegaan op de veranderingen die kunnen optreden na NAH; de lichamelijke en psychische gevolgen, maar ook de veranderende omgang en rollen die kunnen ontstaan tussen partners na het letsel. Men krijgt adviezen en hoort waar men terecht kan indien extra ondersteuning gewenst is. Het zal vooral een informatieve avond zijn. Niemand hoeft zelf niets te delen als hij daar geen behoefte aan heeft. Voor de mensen die dat wel willen, is daar aan het eind van de avond ruimte voor.
Jessica van Dongen, bij Professionals in NAH, verzorgt deze avond. Zij heeft in 2017 de post hbo-opleiding Seksuologie voltooid en heeft de aantekening NVVS behaald. De bijeenkomst is bedoeld voor naasten van mensen met een NAH. Deze avond is niet bestemd voor professionals of getroffenen zelf.

bron: Contact Bronckhorst zuid

Facebooktwitterlinkedinmail
Helpgewoon nah.nl ISO certificaat
Helpgewoon NAH is ISO gecertificeerd.
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon NAH is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
2021
 ©
  Helpgewoon nah - Begeleiding niet aangeboren hersenletsel
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon nah.nl logo