Helpgewoon nah - Begeleiding NAH

Ambulante begeleiding

Specialistische begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten
Meer informatie
Ik heb NAHIk ben een naasteIk ben een verwijzer

En dan wordt alles anders. NAH in het gezin

Een boek geschreven vanuit het perspectief van een partner

Een jongen van begin 20 dacht dat hij dronken en stoned toch gewoon auto kon rijden. Dat bleek onmogelijk. Hij rijdt Carola aan en zij wordt buiten bewustzijn met de traumahelikopter afgevoerd naar het Radboud MC.

Gelukkig komt Carola er bovenop, maar houdt hieraan hersenletsel over. Albrecht probeert alle ballen hoog te houden, totdat alles hem in 2019 teveel wordt en hij met burn-out en PTSS uitvalt. Met de juiste hulp ging het steeds beter. Op advies van zijn vrouw Carola begint hij met alles uit zijn hoofd weg te schrijven.

Tijdens het schrijven realiseert Albrecht dat alle leuke en minder leuke zaken die te maken hebben met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) niet alleen in zijn gezin speelde, maar ook bij heel veel andere ‘NAH-gezinnen’. Alles wat zijn gezin heeft meegemaakt, hebben ook andere gezinnen meegemaakt of gaan het meemaken. Hoe zou het zijn als hij deze mensen verder kon helpen om het leven een stukje inzichtelijker te maken door zijn ervaringen te delen. Wat begon als “therapie” schrijven, is uiteindelijk een boek geworden.

Dit alles met het doel het geven van erkenning, herkenning en richting aan personen die leven met iemand met NAH. Maar ook om inzicht te geven aan onder andere werkgevers, hulpverleners en medici over wat er speelt bij mensen en gezinnen waarin NAH speelt.

Klik op de blauwe link voor meer informatie over Albrecht en zijn gezin en het boek. NAH in het gezin

Facebooktwitterlinkedinmail
Helpgewoon nah.nl ISO certificaat
Helpgewoon NAH is ISO gecertificeerd.
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon NAH is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
2021
 ©
  Helpgewoon nah - Begeleiding niet aangeboren hersenletsel
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon nah.nl logo