Helpgewoon nah - Begeleiding NAH

Ambulante begeleiding

Specialistische begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten
Meer informatie
Ik heb NAHIk ben een naasteIk ben een verwijzer

Helpgewoon NAH

Wij zijn Helpgewoon NAH, een team dat bestaat uit vijf enthousiaste en bevlogen dames met uitgebreide werkervaring binnen gerenommeerde NAH-zorgorganisaties.
Alle leden hebben minimaal 10 jaar werkervaring met het geven van zowel ambulante als intramurale begeleiding binnen de NAH doelgroep of aanverwante doelgroepen.
Een betrouwbare, sociale en kleinschalige zorgaanbieder
We zijn vijf jaar geleden gestart met onze werknemerscoöperatie. Dit vanuit de behoefte onze eigen missie en visie te kunnen toepassen in ons werk. Helpgewoon NAH wil een moderne organisatie zijn, waarbij een optimale kwaliteit van hulpverlening en de beleving daarvan door de cliënt centraal staat. We willen mensen de regie over hun eigen leven teruggeven. Wij zijn een betrouwbare, sociale en kleinschalige zorgaanbieder. Voor cliënten betekent dit dat we onze beloftes nakomen en hen centraal stellen bij de invulling van de hulpverleningsvraag.
Wat bieden wij:
Wij bieden ambulante NAH begeleiding op maat, aan volwassenen met hersenletsel en hun naasten, in de thuissituatie. Met als doel mensen met hersenletsel en hun naasten te ondersteunen bij het leren omgaan met het veranderde leven.
Waarom Helpgewoon NAH:
We begeleiden mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten. Dat is onze kracht en maakt onze begeleiding specialistisch. Iedere cliënt heeft een vaste begeleider. Bij vakantie of ziekte van de begeleider krijgt de cliënt een vaste invalbegeleider.
Wij zijn een kleine onderneming, zonder tussenlagen. We willen dat de tijd en het geld dat bedoeld is voor de zorg ook echt naar de zorg gaat.
Clientwaardering
Jaarlijks meten wij de cliënt tevredenheid. Deze wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,7
Aanmelding
Bij een aanmeldingwordt binnen 5 werkdagen contact opgenomen met de hulpvrager en een afspraak gepland voor een kennismakingsgesprek.
Helpgewoon nah.nl ISO certificaat
Helpgewoon NAH is ISO gecertificeerd.
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon NAH is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
2021
 ©
  Helpgewoon nah - Begeleiding niet aangeboren hersenletsel
Helpgewoon nah.nl logo