Helpgewoon nah - Begeleiding NAH

Ambulante begeleiding

Specialistische begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten
Meer informatie
Ik heb NAHIk ben een naasteIk ben een verwijzer

U wilt naaste begeleiding NAH, hoe regelt u dit

Voor het krijgen van begeleiding NAH voor uw naaste heeft u een indicatie nodig van de gemeente. Zij beslissen of u in aanmerking komt en hoe lang en hoeveel begeleiding u krijgt. Hiervoor kunt u zelf contact opnemen met het WMO loket van uw gemeente. U mag altijd contact met ons opnemen als u ondersteuning wil bij het doen van deze aanvraag. Voor onze begeleiding betaald u een eigen bedrag. Dit bedrag is maximaal 19 euro per vier weken, in sommige gevallen zelfs minder.

Ook is het mogelijk onze begeleiding te ontvangen door middel van een PGB, Persoons Gebonden Budget. Hiervoor kunt u informatie inwinnen bij de gemeente, loket WMO. Zij kijken met u of u hiervoor in aanmerking komt. Ook bij de Sociale Verzekering Bank, de SVB kunnen ze uw vragen beantwoorden. De SVB betaald de factuur aan Helpgewoon NAH.

Op welke manier dat gebeurt gaan wij met u, voorafgaande aan de begeleiding, bespreken. Het PGB-budget beheren vereist wat administratie, wil u hiervoor in aanmerking komen zult u ,zelf of met behulp van een naasten, in staat moeten zijn deze administratie bij te houden. Wij kunnen u hierbij wel ondersteunen. U bent zelf verantwoordelijk hoe u het toegekende budget besteed.
Helpgewoon nah.nl ISO certificaat
Helpgewoon NAH is ISO gecertificeerd.
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon NAH is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
2021
 ┬ę
  Helpgewoon nah - Begeleiding niet aangeboren hersenletsel
Helpgewoon nah.nl logo