Helpgewoon nah - Begeleiding NAH

Ambulante begeleiding

Specialistische begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten
Meer informatie
Ik heb NAHIk ben een naasteIk ben een verwijzer

Vacature Ambulant begeleider NAH (+/- 28 u/wk)

Vacature Ambulant begeleider NAH

Sa-Net Woonzorg (www.sa-net.nl) is een zorgaanbieder uit Doetinchem die kleinschalige woonzorg en ambulante begeleiding biedt in de Achterhoek. Wij bieden kleinschalige woonondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en/of psychische problematiek in gezinshuizen, kamertraining, kangoeroe-woningen en op ambulante basis. Wat ons betreft is de basis voor ontwikkeling een woonplek waar je je veilig ervaart en vaste begeleiders die je begrijpen. Vanaf januari wordt het aanbod van Sa-Net uitgebreid met ambulante begeleiding aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Een ervaren team van ambulant begeleiders NAH gaat deze zorg binnen Sa-Net voortzetten en verder vormgeven. Voor dit team zijn wij miv 1 januari a.s. op zoek naar nog een:

NAH

WAT GA JE DOEN
Als heb je een verantwoordelijke- en zelfstandige functie en bied je ondersteuning aan cliënten en hun systeem in de thuissituatie. Dit met het doel de cliënt en zijn omgeving te leren omgaan met het veranderde leven door NAH. Je stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op en werkt vervolgens procesmatig en systeemgericht aan de gestelde doelen.

WAT BIEDEN WIJ
Wij bieden een organisatie waarin we oog hebben voor onze medewerkers. Je gaat werken in een team met gedreven collega’s die zich bij zowel cliënt als elkaar betrokken voelen. Je krijgt de vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren aan de hand van methodieken die bij je passen. Casuïstiekbespreking helpt je om de beste aanpak te vinden. Je werkt in de meeste casussen zelfstandig en overwegend door de weeks. De contactmomenten worden door jou en de cliënt, afhankelijk van zijn of haar leefsituatie, overdag of ’s avonds ingepland. Je krijgt een tijdelijk contract conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring (in een soortgelijke functie) in FWG-schaal 40/45. Wij bevorderen de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van scholing en intervisie.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het ambulant werken met de doelgroep NAH en functioneert als spin in het web rondom de ondersteuning en de begeleiding van de cliënt. Je bent een doorzetter, die zaken zowel op cliënt- als teamniveau alles snel in ogenschouw heeft. Daarin heb je een proactieve houding, je (h)erkent je eigen grenzen, als ook die van een ander en weet hier adequaat op te reageren. Je staat stevig in je schoenen, je hebt een stabiele en stressbestendige persoonlijkheid en kunt goed kan reflecteren op eigen functioneren.

Het proces rondom de zorgplanmethodiek weet je nauwgezet vorm te geven en je draagt graag nieuwe ideeën aan. Binnen dit alles heb je een flexibele inzetbaarheid en ben je in het bezit van eigen vervoer. Ook kun je jouw professioneel handelen verantwoorden aan de hand, van het voor de cliënt, toepasselijk inhoudelijk kader.

INTERESSE? LEUK!
Je kunt tot en met woensdag 3 november 2021 jouw sollicitatie mailen naar [email protected], waarin je vertelt waarom jij geschikt bent voor deze baan en waarin je jouw CV met referenties bijvoegt. We willen uiteraard graag meer weten over jouw opleiding en relevante werkervaring. Maar je maakt ons vooral nieuwsgierig naar jou, door meer te vertellen over wie je bent, hoe je de dingen aanpakt en over jouw visie op professionele begeleiding van cliënten met NAH. Wij vernemen tevens graag in jouw sollicitatie hoeveel uur je per week beschikbaar bent. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 8 november en dinsdag 9 november a.s.. Het is belangrijk dat je deze datum reserveert in je agenda.

Vanwege de vergewisplicht zijn wij verplicht om de opgegeven referenties te controleren. Houd er rekening mee dat het kunnen overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste is voor indiensttreding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen op maandag, dinsdag en donderdag met Bernadet Liebrand via telefoonnummer: 06-15650284.

Facebooktwitterlinkedinmail
Helpgewoon nah.nl ISO certificaat
Helpgewoon NAH is ISO gecertificeerd.
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon NAH is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
2021
 ©
  Helpgewoon nah - Begeleiding niet aangeboren hersenletsel
Helpgewoon nah.nl logo
Helpgewoon nah.nl logo