Wie zijn wij

Wij zijn Helpgewoon NAH, een team dat bestaat uit vijf enthousiaste en bevlogen dames met uitgebreide werkervaring binnen gerenommeerde NAH-zorgorganisaties.
Alle leden hebben minimaal 10 jaar werkervaring met het geven van zowel ambulante en/of intramurale begeleiding binnen de NAH doelgroep of aanverwante doelgroepen.

Een betrouwbare, sociale en kleinschalige zorgaanbieder

We zijn vijf jaar geleden gestart met onze werknemerscoöperatie. Dit vanuit de behoefte onze eigen missie en visie te kunnen toepassen in ons werk, Helpgewoon NAH wil een moderne organisatie zijn, waarbij een optimale kwaliteit van hulpverlening en de beleving daarvan door de cliënt centraal staat. We willen mensen de regie over hun eigen leven teruggeven. Wij zijn een betrouwbare, sociale en kleinschalige zorgaanbieder. Voor cliënten betekent dit dat we onze beloftes nakomen en hen centraal stellen bij de invulling van de hulpverleningsvraag.

Wat bieden wij:

Wij bieden specialistische NAH begeleiding op maat, aan volwassenen met hersenletsel en hun naaste, in de thuissituatie. Met als doel mensen met hersenletsel en hun naaste te ondersteunen bij het leren omgaan met het veranderde leven.

Waarom Helpgewoon NAH:

We begeleiden mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten. Dat is onze kracht en maakt onze begeleiding specialistisch. Alle werknemers hebben een zorg gerelateerde opleiding, zijn professioneel en deskundig en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met hersenletsel. Iedere cliënt heeft een vaste begeleider. Bij vakantie of ziekte van begeleider krijgt de cliënt een vaste invalbegeleider.
Wij zijn een kleine onderneming, zonder tussenlagen. We willen dat de tijd en het geld dat bedoeld is voor de zorg ook echt naar de zorg gaat.

Clientwaardering

Jaarlijks meten wij de cliënt tevredenheid. Deze wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,7

Aanmelding

Bij een aanmelding wordt binnen 5 werkdagen contact opgenomen met de hulpvrager en een afspraak gepland voor een kennismakingsgesprek.